Bada i Järvsö i September, så var det egentligen

Hur är det egentligen att spela in en film om sol och bad i Järvsö i September?

Att göra en film om att bada i Ljusnan i September kanske lät som en bra idé hemma framför brasan men väl på plats på en blåsig strand i knappa 10°C så kändes det inte riktigt lika lockande.

I väntan på solen

Under veckan så ploppade bilder och videos upp på social medier som proklamerade att nu var vintern minsann här. Vackra vyer över snöklädda berg med beskrivningar som “första snön”, “rekord tidig snö” osv. Men i Järvsö lyste snön med sin frånvaro. Men ärligt talat så är det väl ändå lite väl tidigt med snö i September?  Så jag tänkte att vi gör väl en video om sol och bad i Järvsö istället.  Bara att invänta en solig dag och bege sig till stranden.

Höstvindar

Solen sken och det såg ut att bli en riktig toppendag. Väl på plats insåg jag dock ganska fort att det blåste rätt ordentligt och någon direkt värme var det ju inte direkt heller. Att jag dessutom hade glömt handduken gjorde ju inte saken bättre. Blåsten var dock ett större problem då solstolen höll på att blåsa bort om jag inte satt i den. Det fina drinkparasollet blåste iväg ett par gånger så jag fick hålla ett fast grep om både parasoll och glas. Så hur gick det då, se filmen här ovan.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

%d bloggers like this: