Cykelmässan 2020

Finns din nästa cykel på cykelmässan?
Finns din nästa cykel på cykelmässan?

Helgen den 20-22 Mars 2020 är är det äntligen dags för Cykelmässan på Stockholmsmässan i Älvsjö. Då kommer den som besöker mässan kunna fylla på ordentligt med cykelinspiration inför den stundande cykelsäsongen.

Vad är cykelmässan?

Sällan hittar man väl så mycket cykelkunnigt folk under samma tak som på cykelmässan som är så mycket mer än bara en branschmässa. Det här är en mässa där man samlar aktörer från branschen för att marknadsföra cykling i ett bredare perspektiv. Här hittar man det mesta för alla typer av cyklister. Och förutom att man kommer kunna kika på de senaste prylarna eller upplevelserna kommer man även kunna lyssna på flera intressanta föredragshållare eller varför inte ta ditt cykelmekande till nästa nivå i workshopen!

Cykeldestinationen Järvsö

Järvsö Wheellove 2019
Järvsö Wheellove cykelfestival 2019

Järvsö är och har länge varit en populär cykeldestination under många år mycket tack var Järvsö Bergscykelpark. Under 2019 har utbudet breddats ordentligt dels i och med nya XC-leder som Agnesleden bakom Helsingegården men såklart även Järvsö Skillspark där bygget påbörjades under 2019 med två st pumptracks och teknikområde. Under 2020 kommer cykelprojektet Järvsö Skillspark att fortsätta vidare dels med utveckling av teknik/balansområdet men även byggnation av flera maskingrävda cykelleder i skogarna runt Järvsö.

Hälsingemonter

Under cykelmässan kommer representanter från Järvsö vara en del av den Hälsingemonter som kommer finnas på plats. Där kommer det presenteras cykelprodukter från Järvsö och Hälsingland. Så är du på mässan så är det här en monter du inte vill missa!

Läs mer om cykelmässan på deras hemsida www.cykelmassan.se