Sommar i Järvsö

Det är sommar när den är som bäst

Vi är mitt i sommaren i Järvsö och ingen dag är den andra lik. Regn, sol, bad och vacker natur såväl som god mat, underhållning och det bästa av sällskap är bara lite av allt som hittills har präglat den här sommaren i Järvsö.

Varierande väder

Till skillnad från förra sommaren så har vi sett ett mer varierande väder vilket vi såklart efter förra årets torka.  Om man föredrar sol och uppehåll framför regn så kan vi konstatera att vi har haft turen på vår sida vid dom flesta tillfällena. En strålande sommardag satte guldkant på midsommarafton och ett utlovat under Diggiloo väntade tills showens absolut sista nummer.

Natur och djur

Från att ha fått vara med och mata fåren på Stenegård till att kunna köpa äkta bonnmjölk på ICA från Göras lantbruk, bara hänga på stranden eller cykla mellan olika gårdar och prova lokalproducerade varor under Järvsö Gårdstramp har gjort den här sommaren i Järvsö till något alldeles extra.

Skandinaviens första Velosolutions Pumptrack

I sommar pågår även bygget av Skandinaviens första pumptrack som byggs av Velo Solutions. I Augusti anordnar Järvsö Bergscykelklubb cykelfestivalen “Järvsö Wheellove” då det även kommer att hållas en kvaltävling till Pumptrack VM. Upplagt för folkfest med andra ord. Ses vi där?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

%d bloggers like this: