Allt om nya cykellederna i Järvsö

Fredrik från Cykla Järvsö gästar Sommar Live och pratar XC leder i Järvsö

I säsongens första Sommar Live, eller det första någonsin faktiskt gästas vi av Fredrik Jelk från Cykla Järvsö AB som bygger nya XC cykelleder i Järvsö.

35 km nya cykelleder i Järvsö

Cykling är populärare än någonsin och i Järvsö där det finns cykling för alla och lite till ska det byggas ännu mera i form av nya fina cykelleder i skogen. Cykla Järvsö AB med Fredrik Jelk i spetsen har beviljats pengar från Region Gävleborg för att bygga ca 35km nya XC leder i Järvsö.

Järvsö Skillspark

Sommaren 2019 var Fredrik med och byggde en helt ny skillspark med 2st pumptracks i asfalt i Järvsö. Ett välkommet tillskott till cykelstaden mitt i Hälsingland. Som kronan på verket arrangerades en kvaltävling till världsmästerskapet i pumptrack och cykelfestivalen “Wheellove” i och kring den nya pumptracken i Järvsö.

Frågor om nya cykellederna

Dom nya maskinbyggda cykellederna blir ett fint tillskott till det redan breda utbudet av cykling i Järvsö och frågorna är många. I det här första Sommar Live programmet försöker vi få svar på några av de frågor som finns kring de nya cykellederna och cykling i skogen.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

%d bloggers like this: