Järvsö 2020

Vi ser tillbaka på några ljusglimtar från Järvsö och året som gått.

Vi avslutar 2020, ett ganska mörkt år på många sätt med lite ljusglimtar från Järvsö under året.

Mer digitala medier

Midsommar på Karlsgården
Midsommar på Karlsgården

De traditionella evenemangen som midsommar på Stenegård tex fick ställas in. Men istället fick vi en digital midsommar med en unik inblick i hur en Midsommar i Järvsö på Karlsgården kunde se ut förr i tiden. Detta är bara ett av många exempel på hur vi har nyttjat digitala medier för att kunna dela med oss av allt som händer. Livesändningar, poddar, vloggar och mycket, mycket mer.

Ännu mera cykling i Järvsö

Det har byggts cykelleder i skogen & och det har byggts cykelbanor på tomten. Cykling i Järvsö blir bara större och större och med miltals nya maskinbyggda cykelleder i Järvsö kommer det säkerligen bara bli större.

Pistmaskin i Järvsöbacken
Pistmaskin i Järvsöbacken

Var är vintern?

Vintern i Järvsö har inte riktigt fått den kyliga,  snöiga starten som vi hoppats, det är fortfarande grönt men vi hoppas att Kung Bore blir på bättre humör snart och kommer med riktig vinter. Framförallt hoppas vi att 2021 blir ett år där vi  kommer ha möjlighet att börja umgås och träffa våra nära & kära igen.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

%d bloggers like this: