Järvsö Lanthandel

Omåttligt populära Järvsö lanthandel har hittat hem

Dom som har spenderat tid i Järvsöbacken under vintern har inte undgått Järvsö Lanthandels foodtruck som har stått mellan de två sittliftarna på sydsidan. Där har vi i såväl strålande solsken såväl som bister vinterkyla och snö serverats grymma hamburgare signerade (den ständigt glada) Tobias Annerhult. Om foodtrucken gör comeback i backen i år återstår att se men en sak i säker Järvsö Lanthandel har kommit för att stanna.

Ny samplingsplats i Järvsö

Under året har Tobias letat efter en lokal där han kan forma Järvsö Lanthandel precis så som han vill ha den. Efter en kort pratstund blir det klart ganska fort hur han vill ha det. Tobias har en utstrålning som kan fylla vem som helst med värme. Har man spenderat mer än ett ögonblick med Tobias så går det inte att undgå hans kärlek till livet och i synnerhet mat. Och just detta är som en gyllene tråd i allt han gör. Järvsö Lanthandel ska vara en plats där alla är välkomna med värme och kärlek som ledord. Om man bara vill titta in och säga hej, om man vill ha något att dricka eller om man vill ha en bit mat och snacka om allt mellan himmel och jord med någon av dom andra gästerna, alla är välkomna och det finns alltid plats. Kort och gott ett skönt ställe där man alltid är välkommen.

Historia möter nutid

Man kan väl säga att Tobias och Järvsö Lanthandel har hittat hem och huserar nu i lokalerna där det faktiskt fanns en Lanthandel en gång i tiden. På väggen hänger ett foto från den tid då Lanthandeln var den huvudsakliga verksamheten i lokalerna och mycket av inredningen från den tiden finns fortfarande kvar och nya detaljer och inredning har valts ut med omsorg för att passa in. Sedan dess har det hunnit vara allt från kontor till charkuterie i lokalerna och nu slutligen återigen en Lanthandel.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

%d bloggers like this: